«Πάτωσε» η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι – Εκανε εισπράξεις μόλις 126 δολαρίων - iefimerida.gr

«Πάτωσε» η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι – Εκανε εισπράξεις μόλις 126 δολαρίων

Ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάτωσε» η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι, η πρώτη μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, βγάζοντας μόνο 126 δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής της.

Το Hollywood Reporter περιέγραψε το ντεμπούτο του Αμερικανού ηθοποιού ως «το χαμηλότερο της σταδιοδρομίας τους».

Η δραματική ταινία με τίτλο «Billionaire Boys Club», στην οποία παίζουν επίσης οι Άνσελ Έλγκορτ και Τάρον Έγκερτον, βγήκε χωρίς φανφάρες σε 10 κινηματογράφους στις ΗΠΑ, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία έβγαλε συνολικά μόλις 126 δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής. «Αυτό μας κάνει κατά μέσο όρο 12,6 δολάρια ανά κινηματογράφο, δηλαδή ούτε δύο εισιτήρια όταν η μέση τιμή του εισιτηρίου είναι στα 9,27 δολάρια».

Ο ανεξάρτητος διανομέας ταινιών Vertical Entertainment ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι η ταινία θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, παρά τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης από τον Σπέισι.

Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον Σπέισι τον περασμένο Οκτώβριο για την σεξουαλική του παρενόχληση το 1986

Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον Σπέισι τον περασμένο Οκτώβριο για την σεξουαλική του παρενόχληση το 1986, όταν ήταν μόλις 14 ετών και ο Σπέισι 26. Από τότε, πολλοί άλλοι, μεταξύ των οπίων πολλών από τους συναδέρφους του στην σειρά «House of Cards», κατηγόρησαν τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση και ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ