fbpx Σολoμός με λεμόνι και θυμάρι | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Σολoμός με λεμόνι και θυμάρι

Σολoμός με λεμόνι και θυμάρι
20|08|2018 | 11:41

Είναι ένα υγιεινό και πεντανόστιμο πιάτο, με λίγα υλικά, έτοιμο σε 20 λεπτά.

Υλικά

  • 3-4 φέτες σολωμό φρέσκο
  • 1/3 φλυτζανιού μέλι
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Ξερό θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
  • Χυμός 1 λεμονιού + λεπτές φετούλες για γαρνίρισμα

Σολoμός με λεμόνι και θυμάρι | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
  • Σε μπολάκι βάλτε το μέλι, το ξύσμα, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι, το θυμάρι, το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά
  • Βουτήξτε τις φέτες σολωμού, να πάρουν μαρινάδα από όλες τις πλευρές
  • Τοποθετήστε τις σε ταψάκι, αφού πρώτα στρώσετε χαρτί κουζίνας
  • Ρίξτε πάνω από κάθε φετούλα σολωμού λίγη ακόμη μαρινάδα και ψήστε για 15 λεπτά
  • Σερβίρετε με μπρόκολα, βραστά κολοκυθάκια, ρύζι κλπ

Σολoμός με λεμόνι και θυμάρι | iefimerida.gr 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ