Αυτή είναι η «ομάδα Κρούσης» του Βενιζέλου που θα βγαίνει στον Τύπο - iefimerida.gr

Αυτή είναι η «ομάδα Κρούσης» του Βενιζέλου που θα βγαίνει στον Τύπο

Αυτή είναι η «ομάδα Κρούσης» του Βενιζέλου που θα βγαίνει στον Τύπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψάχνει για στελέχη που θα εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ στα ΜΜΕ και ουσιαστικά θα αποτελούν την «βιτρίνα» του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκέφτεται επιστρέφοντας από την Κύπρο να αναθέσει συγκεκριμένους ρόλους σε κορυφαία στελέχη ούτως ώστε να συμμετέχουν αναλόγως του αντικειμένου στις συζητήσεις που θα γίνονται κυρίως στα τηλεοπτικά πάνελ και στα ραδιόφωνα.

Χθες κατά την διάρκεια συνεδρίασης της εθνικής εκλογικής επιτροπής ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «ομάδα κρούσης» που θα βγαίνει στα Μέσα Ενημέρωσης και θα είναι επιφορτισμένη και με συνεντεύξεις στο διαδίκτυο υπονοώντας ότι θα αξιοποιηθούν και στελέχη της νεώτερης γενιάς προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να υπηρετήσει τον στόχο της «ανανέωσης» και στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Πάντως, αυτό που φαίνεται ότι τον απασχολεί είναι να αποκτήσουν τα στελέχη ομογενοποιημένο πολιτικό λόγο και να μην υπάρχουν «παραφωνίες» που θα οδηγούσαν ενδεχομένως στο αντίθετο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σε πρώτη φάση όλα δείχνουν ότι θα προωθήσει στα κανάλια έμπειρα στελέχη όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Αννα Διαμαντοπούλου Δημήτρης Ρέππας, Φώφη Γεννηματά, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Τα εν λόγω στελέχη άλλωστε θα μετέχουν και στον στενό πυρήνα της ηγετικής ομάδας της Ιπποκράτους όπως φάνηκε χθες με την πρόσκλησή τους σε μίνι σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά την συνεδρίαση της εθνικής εκλογικής επιτροπής . Στην ίδια σύσκεψη πήραν μέρος οι Μίμης Ανδρουλάκης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χρήστος Παπουτσής και Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Ο κ. Βενιζέλος άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα αποφασίσει μόνος του για την σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας λέγοντας ότι «δεν θα αποτελεί μία προσωπική προνομία του προέδρου του κόμματος», ούτε μία έκπληξη για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά αποτέλεσμα μιας ουσιαστικής διαδικασίας διαλόγου.

Το Σάββατο λήγει η προθεσμία για την υποβολή ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές σύμφωνα με την εγκύκλιο που απέστειλε ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν την αυτοπρότασή τους ηλεκτρονικώς στην αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης. Επίσης οι νομαρχιακές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν προθεσμία να υποβάλουν τις δικές τους προτάσεις ως την 1η Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ