Σόου Μέσι με το... καλημέρα -Στο 3-0 της Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σόου Μέσι με το... καλημέρα -Στο 3-0 της Μπαρτσελόνα [βίντεο]

Ο Λιονέλ Μέσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι... ξέχασε γρήγορα το Μουντιάλ και επέστρεψε στις γνωστές εμφανίσεις του.

Ο Αργεντίνος με μια σπουδαία εμφάνιση και δύο υπέροχα γκολ... υπέγραψε το 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Αλαβες στο «Καμπ Νου» στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, το πρώτο που έβαλε με φάουλ ήταν και το Νο 6.000 τέρμα για την Μπαρτσελόνα στην ιστορία της στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος είχε σκοράρει και το Νο 5.000!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δυσκολεύθηκε, αλλά η λύση τελικά ήρθε από τον συνήθη ύποπτο, τον Αργεντινό αρχισκόρερ του συλλόγου, ο οποίος στο 64ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ κάτω από το τείχος των Βάσκων, που μέχρι εκείνη τη στιγμή στέκονταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και με 384 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Μέσι πλέον είναι υπεύθυνος για το 6,4% των συνολικών τερμάτων του συλλόγου στην κατηγορία. Στο 83ο λεπτό, ο Φιλίπε Κοουτίνιο πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε δύο αντιπάλους και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι αλαβες γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ