Γερμανία: Ματαιώθηκε πορεία νεοναζιστών στο Βερολίνο -Εμφανίστηκαν μόνο 50 άτομα - iefimerida.gr

Γερμανία: Ματαιώθηκε πορεία νεοναζιστών στο Βερολίνο -Εμφανίστηκαν μόνο 50 άτομα

Πορεία στην Γερμανία/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι οργανωτές μιας νεοναζιστικής διαδήλωσης που επρόκειτο να γίνει σήμερα στο Σπαντάου του Βερολίνου με αφορμή την 31η επέτειο από την αυτοκτονία του υπαρχηγού του Αδόλφου Χίτλερ, Ρούντολφ Ες, ακύρωσαν την εκδήλωση λόγω χαμηλής συμμετοχής, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι διοργανωτές της πορείας ανακοίνωσαν ότι θα κατευθυνθούν προς τη συνοικία Φρίντριχσαϊν, μια περιοχή γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της και την εναλλακτική σκηνή της, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί μια δεύτερη συγκέντρωση.

Συνολικά 500 άνθρωποι είχαν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετείχαν στην πρώτη πορεία, όμως μόλις 50 έκαναν τελικά την εμφάνισή τους στο Σπαντάου.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές θα επικεντρώσουν τώρα τις επιχειρήσεις τους στο Φρίντριχσαϊν και ότι συνολικά έχουν αναπτυχθεί στην πόλη περίπου 2.300 αστυνομικοί.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ αστυνομία ναζιστές Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ