Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ ξανά μαζί για τα γενέθλια της κόρης τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ ξανά μαζί για τα γενέθλια της κόρης τους [εικόνες]

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ με την κόρη τους. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ είναι και πάλι μαζί... για τα 30α γενέθλια της κόρης τους.

Οι δύο ηθοποιοί, που χώρισαν το 2000, βρέθηκαν και πάλι μαζί για τα γενέθλια της κόρης τους Ρούκερ την Πέμπτη, απολαμβάνοντας ένα γεύμα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τις άλλες δύο κόρες τους Σκουτ και Ταλούλα.

A post shared by tallulah (@buuski) on Aug 16, 2018 at 5:48pm PDT


Η 24χρονη Ταλούλα μοιράστηκε ένα βίντεο, που τώρα έχει διαγραφεί, στο Instastories, στο οποίο η οικογένεια τραγούδησε το «Happy Birthday» στην Ρούμερ.

Η μικρή κόρη της οικογένειας μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της με τους δύο γονείς της, στην οποία παίρνει αστείες πόζες με την μητέρα της την ώρα που ο πατέρας της την φιλά στο μέτωπο.

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on Aug 15, 2018 at 9:17pm PDT


Τον Ιούλιο η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της συναντήθηκαν και πάλι κατά τη διάρκεια της απονομής ενός βραβείου στον Μπρους Γουίλις.

Οι τρεις κόρες του ζευγαριού, Ταλούλα, Ρουμερ και Σκουτ



Η 55χρονη Ντέμι Μουρ είπε διάφορα αστεία για το γάμο τους, τις δεξιότητές του ως γονέα και πώς πήρε έναν από τους ρόλους που καθόρισαν την σταδιοδρομία του στην υποκριτική.

Ο Μπρους Γουίλις με ένα κομμάτι τούρτας



«Για όσους από εσάς δεν με γνωρίζετε, είμαι η Ντέμι Μουρ» είπε η διάσημη ηθοποιός που ήταν παντρεμένη με τους Γουίλις για 12 χρόνια από το 1987 έως το 2000. «Ήμουν παντρεμένη με τον Μπρους για τις τρεις πρώτες ταινίες ‘Die Hard’ , κάτι που έχει νόημα επειδή οι άλλες δύο ήταν άθλιες».

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 12 χρόνια



Αστειευόμενη για το γονεϊκό του στυλ, πρόσθεσε: «Ο Μπρους είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος. Όταν η κόρη μας Ρούμερ ήταν μωρό και ήταν η σειρά του να της αλλάξει πάνα μέσα στη νύχτα, έσκυψε επάνω μου και μου ψιθύρισε: ‘Θα σου δώσω χίλια δολάρια αμέσως τώρα για να της αλλάξεις την πάνα’».

Φωτογραφίες: Instagram, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ