Πουλούσαν ακίνητα στην Κηφισιά χωρίς να τους ανήκουν! - iefimerida.gr

Πουλούσαν ακίνητα στην Κηφισιά χωρίς να τους ανήκουν!

αγοραπωλησίες ακινήτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν 65χρονο άνδρα συνέλαβε η Αστυνομία, μέλος εγκληματικής οργάνωσης που αποτελείται από πέντε Έλληνες, και από το 2009 εξαπατούσε πολίτες, πωλώντας τους ακίνητα χωρίς να τους ανήκουν.

Ειδικότερα, οι δράστες είχαν μοιράσει μεταξύ τους ρόλους, καθώς άλλοι εντόπιζαν ακίνητα, κυρίως οικόπεδα στην Κηφισιά τα οποία ήταν εγκαταλελειμμένα και άλλοι εντόπιζαν υποψήφιους αγοραστές, τους οποίους έπειθαν για την αγορά των οικοπέδων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προφασιζόμενοι ότι έχουν πρόβλημα υγείας και είναι σε κατάσταση ανάγκης, ενώ άλλοι από το κύκλωμα εμφανίζονταν σαν ιδιοκτήτες ακινήτων, επιδεικνύοντας πλαστογραφημένες ταυτότητες με τα πραγματικά στοιχεία του ιδιοκτήτη. Με αυτό τον τρόπο εξαπάτησαν πολλούς πολίτες, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Εκτός από το συλληφθέντα, δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος και των υπολοίπων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ