Independent: Το περιστατικό στο Ουεστμίνιστερ δεν είναι τρομοκρατικό χτύπημα - iefimerida.gr

Independent: Το περιστατικό στο Ουεστμίνιστερ δεν είναι τρομοκρατικό χτύπημα

Independent: Το περιστατικό στο Ουεστμίνιστερ δεν είναι τρομοκρατικό χτύπημα (Φωτογραφία: Stefan Rousseau/PA via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περιστατικό με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε περαστικούς και στη συνέχεια στις προστατευτικές μπάρες του Βρετανικού Κοινοβουλίου στο Λονδίνο φαίνεται πως δεν συνδέεται με την τρομοκρατία, όπως μεταδίδει ο Independent.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι ερευνητές εκτιμούν πως το συμβάν σχετίζεται με την προσωπική κατάσταση του δράστη, του οποίου το κίνητρο παραμένει ασαφές.

Ανώτεροι αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως ο Σαλίχ Χατέρ έχει ριζοσπαστικοποιηθεί στον ισλαμικό εξτρεμισμό, ούτε βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να τον θεωρούν «μοναχικό λύκο».

Οι έρευνες συνεχίζονται, ωστόσο, οι αξιωματούχοι επισημαίνουν πως φαίνεται απίθανο να προκύψουν αποδείξεις τρομοκρατικής ενέργειας. Ο Σαλίχ αναμένεται να αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας δολοφονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ