Βρέθηκαν οι κινητήρες του Απόλλων 11, στον πυθμένα του Ατλαντικού - iefimerida.gr

Βρέθηκαν οι κινητήρες του Απόλλων 11, στον πυθμένα του Ατλαντικού

Βρέθηκαν οι κινητήρες του Απόλλων 11
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους κινητήρες των πυραύλων του ιστορικού Απόλλων 11, εντόπισε o ελληνοαμερικάνος ιδρυτής του amazon.com, Τζεφ Μπέζος, στον πυθμένα του Ατλαντικού.

Σαράντα χρόνια έμειναν στον πάτο του ωκεανού, οι πέντε κινητήρες F1 του Απόλλων 11, που ταξίδεψε τους αστροναύτες Νιλ Άρμστρονγκ, Μπαζ Όλντριν στη Σελήνη. Ο Τζεφ Μπέζος μάλιστα, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του blog ότι η ομάδα του θα επιχειρήσει να τους ανασύρει, από το βάθος των 14.000 ποδιών, στο οποίο βρίσκονται ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι οι κινητήρες ανήκουν στη NASA. Αν καταφέρουν τελικά να τους φέρουν στην επιφάνεια, ένας από τους κινητήρες θα δοθεί στο μουσείο Smithsonian στην Ουάσινκτον και άλλος ένας ίσως καταλήξει στο Μουσείο Πτήσεων, στο Σιατλ, όπου βρίσκονται και τα κεντρικά της Amazon.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ