Πόσο κόστισαν τα extensions της Κάιλι Τζένερ -Με φυσική τρίχα από τη Ρωσία [εικόνες] - iefimerida.gr

Πόσο κόστισαν τα extensions της Κάιλι Τζένερ -Με φυσική τρίχα από τη Ρωσία [εικόνες]

Η 21χρονη Κάιλι Τζένερ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τελευταίο καιρό η Κάιλι Τζένερ εμφανίζεται με κοντά ξανθά μαλλιά. Στο πάρτι των γενεθλίων της όμως, οι θαυμαστές της την είδαν με μια κατάξανθη μακριά χαίτη και οι περισσότεροι απόρησαν.

Και μπορεί να είναι μια συνηθισμένη τακτική αυτή των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν, να αλλάζουν λουκ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ωστόσο η Κάιλι φαίνεται πως ξόδεψε 8.000 δολάρια για την αλογοουρά της.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 11, 2018 at 10:32am PDT

Ο κομμωτής της Κάιλι, Κρις Άπλετον, την έφερε σε επαφή με την ειδική στα extensions Βάιολετ Τερίτι, που εργάζεται με πολλούς διάσημους αστέρες. Όπως αναμενόταν, η πολυεκατομμυριούχος νεαρή ήθελε το καλύτερο για τα 21α γενέθλιά της και χρησιμοποίησε σλαβικά μαλλιά από την Ρωσία. «Η αλογοουρά της Κάιλι ήταν περίπου 400 γραμμάρια, κάτι που συνήθως πουλάω έναντι 6.000 με 8.000 δολαρίων» δήλωσε η Βάιολετ στο Refinery29. «Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από αυτά τα μαλλιά γιατί είναι οι μόνες τρίχες που δεν χρειάζεται να λευκανθούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία τόσες φορές – είναι από μόνες τους σε αυτό το ξανθό τόνο».

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 11, 2018 at 10:45am PDT

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνιση της Κάιλι στο πάρτι της ήταν εντυπωσιακή ειδικά με την ολόσωμη φόρμα της στολισμένη με 70.000 κρύσταλλα Swarovski.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 10, 2018 at 6:22pm PDT

Αλλά και το δώρο του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, του ράπερ Τράβις Σκότ ήταν εξίσου ή και πιο εντυπωσιακό. Ο Τράβις της έκανε δώρο μία κλασική Rolls Royce Phantom II του 1929, η οποία είναι δυσεύρετη και κοστίζει πάνω από 400.000 δολάρια.

Travis’s birthday gift to Kylie #kyliejenner #travisscott

A post shared by Kylie Kristen Jenner (@kyliekclips) on Aug 10, 2018 at 12:31pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ