Τσάκας: Ακόμη και σήμερα, μπορεί να εμφανιστεί ο υποψήφιος Σαουδάραβας - iefimerida.gr

Τσάκας: Ακόμη και σήμερα, μπορεί να εμφανιστεί ο υποψήφιος Σαουδάραβας

Τσάκας: Ακόμη και σήμερα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και σήμερα μπορεί να είναι ημέρα αποκαλυπτηρίων για τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε ο Bλάσης Τσάκας στον «Sentra FM» ο οποίος επιμένει ότι συνεχίζει να υπάρχει σαουδαραβικό ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα

«Απολογούμαστε μόνο για το γεγονός πως δεν είμαστε συνεπείς στις ημερομηνίες που δώσαμε. Για τίποτα άλλο. Έγιναν τεράστια λάθη, πολλά λάθη, τα οποία εμείς αναγνωρίζουμε. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας καταλογίζει ευθύνες για όσα έγιναν στον Παναθηναϊκό και ειδικά ο κ. Βγενόπουλος, με την ανακοίνωσή του.

Ξεκινήσαμε περί τον Οκτώβριο, η πρώτη μας προσπάθεια (σ.σ. με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ) απέτυχε για λόγους που θα εξηγηθούν κάποια στιγμή. Στη συνέχεια βάλαμε το όλο εγχείρημα σε μια άλλη βάση δεδομένων, έχοντας πια και την εμπειρία του τι ζητάμε, διότι η πρώτη κίνηση ήταν και αυθορμητισμού λόγω αγάπης στον Παναθηναϊκό – δεν ήταν μπίζνα.

Πήγαμε σε μια δεύτερη φάση, δεν ανέφερα όνομα αλλά μιλάμε για ένα fund που ενδιαφέρεται σοβαρά και το απέδειξε πριν από περίπου 20 μέρες, όταν κατέθεσε μια τραπεζική υπόσχεση για 15 εκατομμύρια. Σε αυτό το σημείο προέκυψε η διαφωνία με την πλευρά Βαρδινογιάννη που ήθελε "ζωντανό" χρήμα. Εμείς θεωρούσαμε ότι ήταν ζωντανότατο. Υπήρχε μια λέξη που δεν άρεσε στην πλευρά Βαρδινογιάννη, ότι δεν υπήρχε το irrevocable (σ.σ. ανέκκλητο).

Θα έρθει επικεφαλής με 9,1 εκατομμύρια ευρώ για το 54,7% από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το υπόλοιπο θα διατεθεί και πάλι μέσω αύξησης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να είναι ημέρα αποκαλυπτηρίων. Δεν θα τοποθετηθώ εγώ, θα τοποθετηθεί ο επικεφαλής του fund, να αποκαλυφθεί ποιος είναι για να σταματήσουν άλλοι να βλέπουν πριγκιπικούς δημοσιογράφους και πριγκιπικά μέσα και άλλοι εφιάλτες.

Αν ο Παναθηναϊκός στις 20 Απρίλη, ενδεικτικά, εξοφλήσει όλα του τα χρέη και στον επανέλεγχο του Ιουνίου ζητήσει συμμετοχή έχετε την εντύπωση ότι δεν θα παίξει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα; Εμείς σε ό,τι μας αφορά θέλουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Θα ήταν χαζομάρα εκ μέρους μας να κάνουμε μια τέτοια κίνηση και να χαθεί η Ευρώπη για 2, 2.5 εκατομμύρια που απαιτούνται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ