Το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων της Πριγιάνκα Τσόπρα – Κόστισε 200.000 δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων της Πριγιάνκα Τσόπρα – Κόστισε 200.000 δολάρια [εικόνες]

Οι Πριγιάνκα Τσόπρα και Νικ Τζόνας. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πανέμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων της έδειξε στον κόσμο η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα που της χάρισε ο αρραβωνιαστικός της, Νικ Τζόνας. Και σύμφωνα με ειδικό, κόστισε πολλά στον τραγουδιστή.

«Το δαχτυλίδι της Πριγιάνκα είναι υψηλής κοπής και βάρους περίπου 4 καρατίων» δήλωσε ο πρόεδρος της WP Diamonds, Άντριου Μπράουν στο E! News.

A post shared by Raveena Tandon (@officialraveenatandon) on Aug 14, 2018 at 1:08pm PDT

Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Νικ Τζόνας έκλεισε για ιδιωτική χρήση ένα κατάστημα Tiffany & Co στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα προκειμένου να αγοράσει το τέλειο δαχτυλίδι.

Σε γάμο φίλων τους

Το ζευγάρι λέγεται ότι θα κάνει ένα πάρτι αρραβώνων αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βομβάη. Μια πηγή δήλωσε στο DNA India: «Η Πριγιάνκα έστειλε μηνύματα σε κοντινούς φίλους και μέλη της οικογένειας για να είναι δίπλα της στις 18 Αυγούστου για ένα πάρτι. Είναι ακριβώς ένα μήνα μετά τα γενέθλιά της και οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, ο τόπος διεξαγωγής του πάρτι δεν έχει γίνει γνωστός».

Πάρτι για τον αρραβώνα τους θα κάνουν πιθανότατα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βομβάη

Την περασμένη εβδομάδα, η Πριγιάνκα εθεάθη στο αεροδρόμιο Indira Gandhi στο Νέο Δελχί. Προτού φύγει από το αεροδρόμιο, έβγαλε το δαχτυλίδι της και το έβαλε στην τσέπη της. Το βίντεο την δείχνει να σταματά για να βγάλει το πολύτιμο δαχτυλίδι προτού βγει έξω.

A post shared by Viral Bhayani (@viralbhayani) on Aug 5, 2018 at 11:48pm PDT

Η είδηση για τη σχέση της ηθοποιού με τον τραγουδιστή, έγινε γνωστή όταν παρακολούθησαν μαζί το Met Gala το 2017.

Το ζευγάρι στο Met Gala το 2017

Εντούτοις, οι φήμες αναζωπυρώθηκαν πάλι τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Νικ , δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία της με την λεζάντα «Αυτή».

OMGGGGG MY HEART @priyankachopra @nickjonas #priyanka #priyankachopra #nick #nickjonas #priyankanick #priyankachopranickjonas #bollywood #hollywood #couple

A post shared by Kalaakar (@nyckalaakar) on Jun 22, 2018 at 4:21pm PDT

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ