Ιερόδουλη, μηνύει τα MacDonald's, επειδή την ώθησαν στην... πορνεία - iefimerida.gr

Ιερόδουλη, μηνύει τα MacDonald's, επειδή την ώθησαν στην... πορνεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομά της είναι Shelley Lynn. Πριν αναγκαστεί να γίνει ιερόδουλη και να βγάζει το ψωμί της χορεύοντας αισθησιακούς χορούς στο Λας Βέγκας ήταν υπάλληλος των McDonalds.

Σήμερα για να εκδικηθεί τα McDonalds αλλά και τον πρώην άνδρα της, υπεύθυνο σε ένα κατάστημα του διεθνούς φήμης ταχυφαγείου, τους κάνει μήνυση, υποστηρίζοντας ότι με την πολιτική τους την ώθησαν στην πορνεία.

Όλα άρχισαν το 1982 όταν ο Keith Handley την προσέλαβε να εργαστεί ως ταμίας στα McDonalds, όπου ήταν υπεύθυνος, στο Arroyo Grande, της Καλιφόρνια.

Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν το 1985 και να διατηρούν μια ερωτική επαφή που κατέληξε σε ένα σύντομο γάμο το 1988.

Όπως αναφέρει η Shelley, όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια. Ο μελλοντικός σύζυγός της την βοήθησε αγοράζοντάς της ένα σπίτι στο Λας Βέγκας.

Εκεί όμως τα όνειρά της εξανεμίστηκαν και αντί για καλλιτέχνης αναγκάστηκε να γίνει πόρνη πολυτελείας. Μάλιστα κατηγορεί τον πρώην άνδρα της ότι την ωθούσε μέχρι και σε όργια με δώδεκα άτομα.

Σήμερα, διεκδικεί από τα McDonalds αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ