Πρώην σκλάβα του ISIS πήγε στη Γερμανία για να γλιτώσει κι έπεσε πάνω στον τζιχαντιστή δεσμοφύλακά της! - iefimerida.gr

Πρώην σκλάβα του ISIS πήγε στη Γερμανία για να γλιτώσει κι έπεσε πάνω στον τζιχαντιστή δεσμοφύλακά της!

Η Ασουάκ Ταλό (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άρον άρον επέστρεψε στο Ιράκ μια νεαρή Κούρδισσα Γιαζίντι, πρώην σκλάβα του ISIS, όταν συνάντησε σε δρόμο της Στουτγάρδης τον τζιχαντιστή πρώην δεσμοφύλακά της, που είχε καταφύγει κι αυτός ως πρόσφυγας στη Γερμανία!

Η Ασουάκ Ταλό έμεινε άφωνη όταν έπεσε πάνω στον Αμπού Χουμάμ, έναν Σύρο δεσμοφύλακα του Ισλαμικού Κράτους, που την είχε αγοράσει για 100 δολάρια.

«Πάγωσα όταν κοίταξα προσεκτικά το πρόσωπό του», είπε η κοπέλα. «Ήταν ο Αμπού Χουμάμ, με την ίδια τρομακτική γενειάδα και το ίδιο άσχημο πρόσωπο».

Ο τζιχαντιστής που ζήτησε άσυλο στη Γερμανία την αναγνώρισε κι αυτός: «Είμαι ο Αμπού Χουμάμ κι ήσουν μαζί μου για λίγο στη Μοσούλη. Ξέρω που μένεις, με ποιον και τι κάνεις», της είπε, ενώ εκείνη κατέγραφε σε βίντεο τη συνάντηση.

Η έφηβη ενημέρωσε αμέσως τον αδελφό της και κατήγγειλε τον Χουμάμ στη γερμανική αστυνομία, όπου τον αναγνώρισαν από βίντεο κλειστού κυκλώματος.

Πρώην σκλάβα του ISIS πήγε στη Γερμανία για να γλιτώσει κι έπεσε πάνω στον τζιχαντιστή δεσμοφύλακά της!  | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, όπως της είπαν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν γιατί δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα επί γερμανικού εδάφους κι ήταν κι ο ίδιος καταχωρημένος ως πρόσφυγας.

Απογοητευμένη η κοπέλα και φοβούμενη για τη ζωή της, αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει στο βόρειο Ιράκ, όπου ζει ο πατέρας της. «Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ποτέ» στη Γερμανία, λέει.

Μέχρι σήμερα πέντε αδελφοί της εξακολουθούν να αγνοούνται και η αδελφή της παραμένει αιχμάλωτη του ISIS. Δεκάδες άλλα μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους θείοι και θείες υποφέρουν ακόμη στα χέρια τυων τζιχαντιστών...

Πηγή: Basnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία ΓΙΕΖΙΝΤΙ ισλαμικό κράτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ