Νταμούχαρη: Αυτός ο μικρός παράδεισος του Πηλίου κρύβει μια δραματική ερωτική ιστορία [εικόνες] - iefimerida.gr

Νταμούχαρη: Αυτός ο μικρός παράδεισος του Πηλίου κρύβει μια δραματική ερωτική ιστορία [εικόνες]

Νταμούχαρη. Φωτογραφία: Shutterstock:Lucian BOLCA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μυστικό ότι το Πήλιο είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, αφού συνδυάζει θάλασσα με κρυστάλλινα νερά και μια μοναδική φύση στο βουνό.

Πολλοί είναι αυτοί που το προτιμούν τόσο για τις διακοπές, όσο και για τις εξορμήσεις τους μετά τις διακοπές (για να μπει κάπως πιο ομαλά το φθινόπωρο).
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί επισκέπτες είναι ότι το Πήλιο έχει κρυμμένους θησαυρούς. Τόπους απίστευτου κάλλους -που καλό είναι να σας τους δείξει κάποιος ντόπιος- οι οποίοι συνοδεύονται από ιστορίες και μύθους. Όπως η Νταμούχαρη. Το μοναδικό φυσικό λιμάνι της Νότιας πλευράς του Πηλίου.

Ένα μικρός γραφικός και ήσυχος οικισμός που αποτελείται από δύο μικρούς κολπίσκους που ενώνονται με μία χερσόνησο, πάνω στην οποία υπάρχουν ερείπια κάστρου.

Ο Βόρειος κόλπος, είναι και στις μέρες μας ένα λιμανάκι με ταβέρνες και σπίτια. Ο Νότιος, έχει μία πανέμορφη ακρογιαλιά στρωμένη με ολόλευκα μεγάλα βότσαλα και πεντακάθαρα νερά, που σε συνδυασμό με το γειτονικό φαράγγι, δίνουν στην Νταμούχαρη μια άγρια ομορφιά.

Διαβάστε την ιστορία της Νταμούχαρης και δείτε εικόνες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νταμούχαρη Πήλιο βόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ