Ακης Πετρετζίκης – Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ακης Πετρετζίκης – Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους [εικόνες]

Ευτυχισμένοι μαζί Άκης Πετρετζίκης-Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι επιβεβαιώνουν με νέες τους φωτογραφίες ο Άκης Πετρετζίκης και η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, η κοπέλα με τα υπέροχα μάτια που έγινε παγκοσμίως γνωστή από την εμφάνισή της στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας.

Η 24χρονη βιολόγος ανάρτησε προχθές μια φωτογραφία τους που ποζάρει αγκαλιά με τον γνωστό σεφ στις διακοπές τους στο Ιόνιο και χθες, ανήμερα της Παναγίας, οι δυο τους ποζάρουν και πάλι αγκαλιά και χαμογελαστοί σε μια βάρκα.

Ας είναι η Παναγίτσα μας ο οδηγός στη ζωή όλων μας! Χρόνια πολλά. Όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι. Μα πάνω απ όλα αγαπημένοι! ?

A post shared by Foteini A. Papaleonidopoulou (@foteini_papaleon) on Aug 15, 2018 at 1:11am PDT

Η ίδια συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: ««Ας είναι η Παναγίτσα μας ο οδηγός στη ζωή όλων μας! Χρόνια πολλά. Όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι. Μα πάνω απ όλα αγαπημένοι!».

A post shared by Foteini A. Papaleonidopoulou (@foteini_papaleon) on Aug 12, 2018 at 11:58pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ