«Κοτσίδες, αλάτι, αντηλιακά» -Η Πόπη Τσαπανίδου φοράει το μαγιό και γίνεται ξανά κοριτσάκι [εικόνα] - iefimerida.gr

«Κοτσίδες, αλάτι, αντηλιακά» -Η Πόπη Τσαπανίδου φοράει το μαγιό και γίνεται ξανά κοριτσάκι [εικόνα]

H Πόπη Τσαπανίδου στις διακοπές της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Πόπη Τσαπανίδου απολαμβάνει στο μέγιστο το ελληνικό καλοκαίρι σε κάποιο όμορφο νησί.

Η παρουσιάστρια ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα social media, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές ψυχολογικού χαρακτήρα στο προφίλ της.

«Κοτσίδες, αλάτι, αντηλιακά και ήλιος γιατρός να κλείνει όλες τις πληγές. Εδώ. Τώρα. Μόνο αυτό έχει σημασία» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο προφίλ της.

Ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Πόπη Τσαπανίδου μας δίνει μαθήματα ζωής για το πώς πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή της ημέρας.

«Πιστεύω βαθιά πως ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος μόνο όταν είναι σε συνεχή σχέση με τη φύση. Όταν περπατάει ανάμεσα στα δέντρα, όταν κολυμπάει στη θάλασσα. Γι αυτό η ζωή στις πόλεις και μέσα στα τσιμέντα μας φορτίζει αρνητικά. Γι αυτό και οι διακοπές ακόμα και οι ολιγοήμερες μας βοηθούν να δούμε τα πάντα με ψυχραιμία».

Δείτε τη φωτογραφία της Πόπης Τσαπανίδου και διαβάστε το μήνυμά της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ