Η Seat ετοιμάζει Cupra Arona με 200 άλογα - iefimerida.gr

Η Seat ετοιμάζει Cupra Arona με 200 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σιγά σιγά και μετά τη δημιουργία της μάρκας Cupra εντός της Seat θα αρχίσουν να εμφανίζονται και τα πρώτα μοντέλα με τα σήματά της. Μεταξύ αυτών και τα SUV της εταιρείας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται φυσικά και το Arona.

Έτσι και σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικού περιοδικού το αργότερο μέχρι το 2020 θα δούμε παρουσιαστεί ένα Cupra Arona, που θα βασίζεται στο Polo GTΙ, οπότε και θα κινείται από τον τετρακύλινδρο των 2.000 κυβικών και των 200 ίππων.

Παράλληλα θα έχει και επεμβάσεις κυρίως στις αναρτήσεις και το γενικότερο δέσιμο του πλαισίου, καθώς και πιο μεγάλα φρένα, ενώ θα διαφοροποιείται και αισθητικά από την υπόλοιπη γκάμα του μικρού SUV. Με διαφορετικούς προφυλακτήρες, μεγαλύτερους αεραγωγούς, νέες σπορ ζάντες, διπλές εξατμίσεις και αεροδυναμικά βοηθήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Seat Cupra Arona
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ