Σε αρχοντικό αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαγιόρκα θα μετακομίσει ο Μίκαελ Σουμάχερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αρχοντικό αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαγιόρκα θα μετακομίσει ο Μίκαελ Σουμάχερ [εικόνες]

Ο Μίκαελ Σουμάχερ με τη σύζυγό του Κορίνα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα αρχοντικό αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαγιόρκα, που αγόρασε η σύζυγός του Κορίνα, θα μεταφερθεί ο θρύλος της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με την γυναίκα ενός Ισπανού δημάρχου.

Η Κάτια Ρουάρχ αποκάλυψε πως ο Σουμάχερ θα φτάσει στο εγγύς μέλλον σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο ελβετικό περιοδικό «L’ Illustre».

Το περιοδικό, επικαλούμενο την Ρουάρχ, που είναι σύζυγος του δημάρχου του Αντράτξ από τον περασμένο Ιούνιο, ανέφερε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω επισήμως πως ο Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να μετακομίσει στο δήμο μας και όλοι είμαστε έτοιμοι για να τον καλωσορίσουμε».

Η βίλα στη Μαγιόρκα όπου θα μείνει ο Μίκαελ Σουμάχερ



Το L’ Illustre δήλωσε ότι η Ρουάρχ επιβεβαίωσε την είδηση σε έναν από τους ανταποκριτές του, όμως κανένας στο νησί δεν μπορεί να πει πότε θα φτάσει εκεί ο 50χρονος πρωταθλητής ή για πόσο καιρό θα μείνει.

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν φήμες πως η Κορίνα αγόρασε το αρχοντικό του ιδιοκτήτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Περέζ, στη Μαγιόρκα για σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Περέζ



Η Κορίνα λέγεται ότι αγόρασε το ακίνητο στην περιοχή του Las Brisas, κοντά στο Αντρατξ, στα νοτιοδυτικά του νησιού, ώστε να περάσει εκεί τις διακοπές της με τα παιδιά και τους φίλους της, είχε αναφέρει η γερμανική Bild.

Ο Περέζ αγόρασε το ακίνητο το 2005, αλλά το έβαλε προς πώληση το περασμένο έτος μετά το θάνατο της συζύγου του Μαρί Άντζελες Σαντόβαλ.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ