Βόλος: 80χρονος έπνιξε τη σύζυγό του στο ύπνο της -Ο δράστης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - iefimerida.gr

Βόλος: 80χρονος έπνιξε τη σύζυγό του στο ύπνο της -Ο δράστης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σκότωσε τη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει έγκλημα στον Βόλο, με θύτη έναν 80χρονο και θύμα την 72χρονη σύζυγό του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας στη συνοικία Ν. Δημητριάδας έπνιξε τη σύζυγό του, ενώ εκείνη κοιμόταν, και στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, παίρνοντας χάπια.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ξύπνησε, έκλεισε το στόμα και τη μύτη της 72χρονης με το χέρι του, προκαλώντας της ασφυξία καθώς, ισχυρίστηκε, δεν ήθελε η σύζυγός του να ταλαιπωρηθεί ή να πονέσει. Στη συνέχεια έγραψε σημείωμα, στο οποίο- σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews- φέρεται να ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και επειδή δεν ήθελε να αφήσει μόνη την 72χρονη σύζυγό του.

Μάλιστα, ο 80χρονος τηλεφώνησε στον αδελφό της συζύγου του και τον ενημέρωσε ότι η 72χρονη ήταν νεκρή και πως εκείνος είχε αφήσει κλειδί έξω από την πόρτα. Ο κουνιάδος του ειδοποίησε την αστυνομία. Επειτα από 20 λεπτά, ο 80χρονος τηλεφώνησε εκ νέου στον άνδρα και του είπε ότι είναι στο νοσοκομείο.

Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα διαφόρων χαπιών. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου και μόλις πάρει εξιτήριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ