Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κατά της πείνας [βίντεο] - iefimerida.gr

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κατά της πείνας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καμπάνια «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κατά της πείνας» συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από 300 ευρωπαϊκούς συλλόγους προκειμένου να γνωστοποιήσουν την ανάγκη για άμεση δράση εναντίον της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή Σάχελ της Δυτικής Αφρικής.

Εξαιτίας της έλλειψης βροχοπτώσεων και των κακών εσοδειών, περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι στην εν λόγω περιοχή βρίσκονται στα πρόθυρα λιμοκτονίας, σε συνδυασμό με την χρόνια φτώχεια, τις υψηλές τιμές στα τρόφιμα και τις συγκρούσεις, βρίσκονται στην επείγουσα ανάγκη τροφίμων και γεωργικής εκπαίδευσης που θα βοηθήσει στην προστασία της ζωής τους.

Στην καμπάνια, η οποία γίνεται σε συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Διεθνής Οργάνωσης Τροφίμων και Γεωργίας(FAO), συμμετέχουν οι Ραούλ, Ρομπέρτο Σολδάδο, Φραντσέσκο Τόλντο, Φέλιξ Μάγκατ και Βίνταρ Ρίσεθ οποίοι ζητούν την συμμετοχή του κόσμου, προκειμένου να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής να τραφούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ