Πώς να μπεις στο παντελόνι σου με... άλμα -Η αστεία προσπάθεια Αμερικανίδας πρωταθλήτριας [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς να μπεις στο παντελόνι σου με... άλμα -Η αστεία προσπάθεια Αμερικανίδας πρωταθλήτριας [βίντεο]

Η Λόλο Τζόουνς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πώς διάολο κατάφερα να μπω σε τρεις ολυμπιακές ομάδες;». Ηταν ένα από τα αυτοσαρκαστικά σχόλια της Λόλο Τζόουνς, η οποία δημοσίευσε ένα... επικό βίντεο.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια των 100 μ. εμπόδια δοκίμασε την τύχη της σε έναν νέο «άθλημα». Πώς να μπεις στο παντελόνι σου με άλμα. Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η πρώτη προσπάθεια είναι αποτυχημένη και κατέληξε στο έδαφος. Τη δεύτερη φορά όμως τα κατάφερε και πανηγύρισε.

«Είναι η μόνη φορά που ως γυναίκα χαίρομαι που δεν φοράω μικρό νούμερο παντελόνι», σχολίασε η ίδια. Η Λόλο Τζόουνς έχει γίνει διάσημη για αρκετούς λόγους, πέρα από τις πολύ καλές της επιδόσεις στα 100 μ. εμπόδια. Μεταξύ άλλων για το χάρισμα να αυτοσαρκάζεται, επειδή δοκίμασε την τύχη της και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες αλλά και διότι είχε δηλώσει στα 29 της πως ήταν ακόμη παρθένα.

.@lolojones just made your morning routine an Olympic sport. pic.twitter.com/wXrRLiVJWK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λόλο Τζόουνς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ