Μπουτάρης για Ελληνες στρατιωτικούς: Επιτέλους επιστρέφουν

Την ικανοποίηση και τη χαρά τους για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εξέφρασαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης γράφει στο Twitter: «Επιτέλους, απελευθερώθηκαν από τις τουρκικές φυλακές και επιστρέφουν στην πατρίδα οι δυο στρατιωτικοί μας, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στο αίσιο αποτέλεσμα».

Επιτέλους, απελευθερώθηκαν από τις τουρκικές φυλακές και επιστρέφουν στην πατρίδα οι δυο στρατιωτικοί μας, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στο αίσιο αποτέλεσμα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρει στο Τwitter: «Μετά από 167 ημέρες άδικης κράτησής τους στην Τουρκία, οι στρατιωτικοί μας επιστρέφουν επιτέλους στην Ελλάδα. Καλή επιστροφή στην Πατρίδα! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σας!».

Μετά από 167 ημέρες άδικης κράτησής τους στην Τουρκία, οι στρατιωτικοί μας επιστρέφουν επιτέλους στην Ελλάδα. Καλή επιστροφή στην Πατρίδα! Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σας! pic.twitter.com/FiCpvY9OsF

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ