Αβραμόπουλος για Ελληνες στρατιωτικούς: Σημαντικό βήμα για τις σχέσεις Ελλάδας -Τουρκίας - iefimerida.gr

Αβραμόπουλος για Ελληνες στρατιωτικούς: Σημαντικό βήμα για τις σχέσεις Ελλάδας -Τουρκίας

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, χαιρετίζει ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Αβραμόπουλος σημειώνει πως «ανυπομονούμε για την επιστροφή τους» και χαρακτηρίζει σημαντικό βήμα για τις σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, και συνολικά της ΕΕ.

«Χαιρετίζουμε την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, προσβλέπουμε στην επιστροφή τους. Σημαντικό βήμα για τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας και συνολικά της ΕΕ» γράφει στο Twitter κ. Αβραμόπουλος.

Welcome the release of the two Greek soldiers in Turkey, looking forward to their return. Important step for the relations between Turkey and Greece, and the EU as a whole.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ