Ελληνική πρεσβεία: Κανένας Ελληνας πολίτης μέχρι τώρα μεταξύ των θυμάτων στη Γένοβα - iefimerida.gr

Ελληνική πρεσβεία: Κανένας Ελληνας πολίτης μέχρι τώρα μεταξύ των θυμάτων στη Γένοβα

Η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη/Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένας Ελληνας πολίτης δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των νεκρών ή των τραυματιών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη.

Με ανάρτησή της στο twitter η ελληνική πρεσβεία ενημέρωνει ότι μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι υπάρχουν Ελληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων και σημειώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές.

Ειδικότερα στην ανάρτηση επισημαίνεται: «Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών από την κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα. Η Πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή.»

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών από την κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα. Η Πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ