Μητσοτάκης: Διπλό μπράβο στους Ελληνες αθλητές για τις επιτυχίες τους στο Δουβλίνο - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Διπλό μπράβο στους Ελληνες αθλητές για τις επιτυχίες τους στο Δουβλίνο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συγχαρητήρια στους Ελληνες αθλητές για τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Δουβλίνου έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολιάσε τις επιτυχίες των τριών αθλητών κάνοντας λόγο για μαθήματα ζωής.

«Χρυσοί οι Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης & Αριστείδης Μαρκοδημήτρης και ασημένιος ο Γιώργος Σφαλτός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα #paraswimming του Δουβλίνου.

Τους οφείλουμε ένα διπλό μπράβο και ένα διπλό ευχαριστώ! Για την Ελλάδα που σηκώνουν ψηλά και για τα μαθήματα ζωής που μας δίνουν» έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση

Χρυσοί οι Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης & Αριστείδης Μαρκοδημήτρης και ασημένιος ο Γιώργος Σφαλτός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα #paraswimming του Δουβλίνου. Τους οφείλουμε ένα διπλό μπράβο και ένα διπλό ευχαριστώ! Για την Ελλάδα που σηκώνουν ψηλά και για τα μαθήματα ζωής που μας δίνουν. pic.twitter.com/xHMvujUuxx

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης αθλητές συγχαρητήρια φδφδ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ