«Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου», φωνάζει ένας άνθρωπος τη στιγμή που καταρρέει η γέφυρα στη Γένοβα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου», φωνάζει ένας άνθρωπος τη στιγμή που καταρρέει η γέφυρα στη Γένοβα [βίντεο]

Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας στη Γένοβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η στιγμή που ένας άνθρωπος βλέπει τη γέφυρα στη Γένοβα να καταρρέει και ένας αυτόπτης μάρτυρας φωνάζει «Ω Θεέ μου, Ω Θεέ μου»!

Τεράστια κομμάτια μπάζων από την οδογέφυρα πέφτουν στο κενό παρασέρνοντας μαζί τους ανθρώπους και οχήματα.

Καραμπινιέροι, αστυνομικοί, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί εξαιτίας της κατάρρευσης γέφυρας σε αυτοκινητόδρομο της Γένοβας.

Η άσφαλτος υποχώρησε σε συνολικό μήκος 150 έως 200 μέτρων καταπλακώνοντας τους οδηγούς που περνούσαν από κάτω και ρίχνοντας στο κενό εκείνους που ήταν πάνω στην γέφυρα.

Στον κεντρικό θάλαμο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρίσκονται ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι και ο υπουργός αρμόδιος για τις υποδομές Ντανίλο Τονινέλι. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa μετέδωσε πριν από λίγο ότι επιβεβαιώνεται πως από την κατάρρευση υπάρχουν νεκροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ