My style rocks: Τα νέα πρόσωπα-έκπληξη στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας - iefimerida.gr

My style rocks: Τα νέα πρόσωπα-έκπληξη στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας

Ο πρώτος κύκλος του My Style Rocks
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται το «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο του.

Μια εκπομπή μόδας που αγάπησε ιδιαίτερα το γυναικείο κοινό την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε και ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Ραμόνα Βλαντή.

Στο My Style Rocks συμμετέχουν νέες κοπέλες που αγαπούν την μόδα και διαγωνίζονται καθημερινά, παρουσιάζοντας μέσα από το ντύσιμό τους, τo προσωπικό τους στυλ.

Έχοντας ένα εβδομαδιαίο budget, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν, καλούνται να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό look για το κάθε επεισόδιο και να το παρουσιάσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Πέρυσι απολαύσαμε στην κριτική επιτροπή τον σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη, την fashion and style expert Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον φωτογράφο μόδας Χάρη Χριστόπουλο. Και ως κεντρική παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Φέτος, όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο δεύτερος κύκλος του My style rocks έχει το ίδιο κόνσεπτ, αλλά νέα πρόσωπα.

Διαβάστε ποια πρόσωπα θα δούμε στο δεύτερο κύκλο του My Style Rocks στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks κριτές παρουσιάστρια πρόσωπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ