«Τον καλαμπούριζες τον καρκίνο όσο κανένας άλλος Ρικάκι» -Οι φωτογραφίες και η ανάρτηση της Νατάσας Ράγιου [εικόνες] - iefimerida.gr

«Τον καλαμπούριζες τον καρκίνο όσο κανένας άλλος Ρικάκι» -Οι φωτογραφίες και η ανάρτηση της Νατάσας Ράγιου [εικόνες]

H Νατάσα Ράγιου και η Ρίκα Βαγιάνη. Φωτογραφία: Facebook/Natasa Ragiou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νατάσα Ράγιου και Ρίκα Βαγιάνη. Μια δυνατή φιλία, από αυτές που κρατάνε για πάντα.

Πέρασε μια εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη όλης της Ελλάδας, Ρίκα Βαγιάνη, έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Επτά μέρες κι ακόμη κανείς δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα της φυγής της. Τόσο εμείς, που την παρακολουθούσαμε σε όποιο μετερίζι κι αν βρισκόταν, όσο και οι δικοί της άνθρωποι. Οι φίλες της με τις οποίες πορεύτηκε όσο ζούσε.

Η Νατάσα Ράγιου είναι μία από αυτές. Η δημοσιογράφος, θέλησε σήμερα να αποχαιρετήσει τη φίλη της Ρίκα Βαγιάνη, με τον δικό της τρόπο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανέβασε τρεις φωτογραφίες με την αγαπημένη την Ρίκα Βαγιάνη και μοιράστηκε ένα τρυφερό και συγκινητικό ποστ, με άγνωστες στιγμές της φιλίας τους. Σε όλες πρωταγωνίστρια η Ρίκα που έφυγε νωρίς...

Η ανάρτηση της Νατάσας Ράγιου:

«Ήθελα να περάσουν οι μέρες, να πάψει ο πόνος, να σταματήσουν να ουρλιάζουν τα γιατί, να συμφιλιωθώ με την απουσία αλλά μπα… Δεν περνάνε οι ρημάδες. Ούτε μια μέρα χωρίς να σε σκεφτώ, χωρίς να θυμηθώ, χωρίς να νοιώθω την βαριά σαν μολύβι έλλειψη, σε έναν κόσμο που δεν θα μου απαντάς πια στα μηνύματα και στα τηλέφωνα.

Άκου λοιπόν Ρικάκι...

Διαβάστε την ανάρτηση της Νατάσας Ράγιου και δείτε τις φωτογραφίες με τη Ρίκα Βαγιάνη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίκα Βαγιάνη Νατάσα Ράγιου ανάρτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ