Ευρωπαϊκή ημερίδα με θέμα την μετανάστευση και το «Δουβλίνο 2» - iefimerida.gr

Ευρωπαϊκή ημερίδα με θέμα την μετανάστευση και το «Δουβλίνο 2»

Cafebabel Greece
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καυτό θέμα της μετανάστευσης, το «Δουβλίνο 2» και τις δυνατότητες της Ελλάδας να αντιμετωπίσει το ζήτημα εν μέσω της οικονομικής κρίσης μπαίνει στο μικροσκόπιο των Ελλήνων και των Ευρωπαίων σε ημερίδα που διοργανώνει η ελληνική ομάδα του cafebabel.com, του πρώτου πανευρωπαϊκού ηλεκτρονικού περιοδικού.

Στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής δράσης «MultiKulti on the Ground», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ημερίδα του cafebabel έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει τόσο το ελληνικό όσο και το ευρωπαϊκό κοινό για το φλέγον ζήτημα της μετανάστευσης και τις κοινωνικές συνέπεις που αυτό έχει.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκο Άγκο, ο πολιτικός επιστήμονας Λυκούργος Χατζάκος καθώς και η Δώρα Οικονόμου από τη Διεθνή Αμνηστία. Τη συζήτηση θα συντονίσουν η δημοσιογράφος Ελίνα Μακρή και ο πολιτικός επιστήμονας Γιώργος Κοκκόλης.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Black Duck, Χρήστου Λαδά 9Α στην Αθήνα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του facebook event.

Ευρωπαϊκή ημερίδα με θέμα την μετανάστευση και το «Δουβλίνο 2» | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ