Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ονειρευτεί να γίνει πριγκίπισσα πριν από 4 χρόνια – Τι είχε γράψει στο μπλογκ της - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ονειρευτεί να γίνει πριγκίπισσα πριν από 4 χρόνια – Τι είχε γράψει στο μπλογκ της

Πριγκίπισσα ονειρευόταν να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παλιά ανάρτηση στο ιστολόγιό της Μέγκαν Μαρκλ που είναι πλέον ανενεργό, ανακαλύφθηκε στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας τα παιδικά της όνειρα να γίνει πριγκίπισσα.

Η ανάρτηση, που την είχε κάνει η δούκισσα του Σάσεξ το 2014, όταν ακόμη υποδυόταν την ηθοποιός Ρέιτσελ Ζέιν στην τηλεοπτική σειρά Suits, αναφέρεται στα όνειρά της να γίνει η She-Ra, η πριγκίπισσα της δύναμης.

Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε η Μέγκαν Μαρκλ

Σε αυτήν περιγράφει το πώς οι γυναίκες εξακολουθούν να έχουν φαντασιώσεις πως είναι πριγκίπισσες, χρησιμοποιώντας μάλιστα την περίπτωση της Κέιτ Μίντλετον, στην οποία αναφέρεται ως «πριγκίπισσα Κέιτ» ως απόδειξη.

Και μόλις 4 χρόνια αργότερα, η Μέγκαν έγινε και η ίδια εν μέρει πριγκίπισσα μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο.

Γράφοντας στο μπλογκ της, The Tig, προτού το διαγράψει μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Χάρι, η Μέγκαν αποκάλυψε τα όνειρά της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την πριγκίπισσα και ανθρωπιστή Αλία Αλ Σενούσι.

Η ανάρτησή της με την συνέντευξη της πριγκίπισσας Αλ Σενούσι

Στην ανάρτησή της με τίτλο «Τα μικρά κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες» η Μέγκαν περιγράφει την She-Ra, έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του 1985, διάσημη για τις δυνάμεις και τις φεμινιστικές της απόψεις, λέγοντας «Εγώ, για παράδειγμα, ήμουν παθιασμένη με την She-Ra, την πριγκίπισσα της Δύναμης».

Αναγνωρίζοντας πως τα όνειρα για να γίνει κάποια πριγκίπισσα δεν περιορίζονται μόνο στα παιδιά, η Μέγκαν πρόσθεσε: «Και οι μεγάλες γυναίκες φαίνεται να διατηρούν αυτή την παιδική φαντασίωση. Απλά κοιτάξτε την λαμπρότητα αλλά και τις περιστάσεις του βασιλικού γάμου και τις ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με την πριγκίπισσα Κέιτ».

Στην ανάρτησή της αναφέρεται και στην πριγκίπισσα Κέιτ

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση στάθηκε η πριγκίπισσα Αλία Αλ Σενούσι, της οποίας η οικογένεια εξορίστηκε από την Λιβύη όταν ο Καντάφι κατέλαβε το θρόνο το 1969.

Περιγράφοντας τη συνέντευξη με την πριγκίπισσα ως «τσιμπήστε με που συνομιλώ με μια πριγκίπισσα» η Μέγκαν συνεχίζει την ανάρτηση με μια συνέντευξη 6 ερωτήσεων προς της Αλία Αλ Σενούσι.

Κι αυτό συνέβη μόλις δύο χρόνια προτού γνωρίσει τον δικό της πρίγκιπα το καλοκαίρι του 2016, όταν την έκλεισε ένα τυφλό ραντεβού ένας κοινός τους φίλος, πιθανότατα η σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνου.

Με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι

Τον Νοέμβριο του 2016, ο Χάρι επιβεβαίωσε τη σχέση τους όταν με δήλωσή τους ζητούσε το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της συντρόφου του, αποκαλύπτοντας πως είχε γίνει θέμα στα μέσα ενημέρωσης μετά τις φήμες για τη σχέση τους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο πρίγκιπας επισκέφθηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστούσε, πριν από την πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2016.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέ4μβριο του 2017 και παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε έναν παραμυθένιο γάμο.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ