Η Ριάνα «τα πήρε» με δημοσιογράφο που τη ρώτησε για τον Κούτσερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ριάνα «τα πήρε» με δημοσιογράφο που τη ρώτησε για τον Κούτσερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη δυσαρέσκειά της έδειξε η Ριάνα, όταν σε συνέντευξη Τύπου δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 34χρονο ηθοποιό και πρώην σύζυγο της Ντέμι Μουρ, Άστον Κούτσερ. Ωστόσο, παρά τα νεύρα, τελικά απάντησε στην ερώτηση, αν και με απαξιωτικό ύφος.

Η 24χρονη ποπ σταρ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «Battleship» στην οποία συμμετέχει, και απαντούσε στις ερωτήσεις χαμογελαστή και με αρκετά καλή διάθεση. Το χαμόγελο όμως της κόπηκε απότομα, όταν μια δημοσιογράφος της είπε: «Όλα πάνε υπέροχα στην καριέρα σου, αναρωτιόμασταν όμως αν είσαι ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή; Θα μπορούσαμε να δούμε, για παράδειγμα, και τον Άστον Κούτσερ εδώ απόψε;».

Η Ριάνα, με εμφανώς ενοχλημένο ύφος, απάντησε: «Πόσο απογοητευτική ερώτηση... Θα πρότεινα να συνεχίσουμε στην επόμενη. Πάντως, είμαι ευτυχισμένη και είμαι μόνη, αν αυτό είναι που ρωτάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ