Γερμανία: Τετάρτη ξεκινούν διαπραγματεύσεις για το μισθολογικό της Ryanair -Μετά τις απεργίες - iefimerida.gr

Γερμανία: Τετάρτη ξεκινούν διαπραγματεύσεις για το μισθολογικό της Ryanair -Μετά τις απεργίες

Για το προσωπικό καμπίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γερμανικό συνδικάτο Verdi ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τη Ryanair στο Δουβλίνο την Τετάρτη για να ξεκινήσει συζητήσεις για τους μισθούς περίπου 1.000 υπαλλήλων.

Υπάλληλοι που ανήκουν στο προσωπικό καμπίνας και εργάζονται στη Γερμανία για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρία χαμηλού κόστους.

Το Verdi επιδιώκει σημαντική αύξηση μισθών για το προσωπικό καμπίνας, σύμφωνα με σημερινή του ανακοίνωση, και θέλει η Ryanair να αναγνωρίσει τη γερμανική νομοθεσία και να καταβάλει εισφορές κοινωνικής ασφάλισης.

Την προηγούμενη Παρασκευή η Ryanair βρέθηκε αντιμέτωπη με τη χειρότερη 24ωρη απεργία στην ιστορία της, καθώς οι πιλότοι σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες προχώρησαν σε απεργιακή κινητοποίηση επηρεάζοντας σύμφωνα με εκτιμήσεις 55.000 επιβάτες στο αποκορύφωμα της θερινής τουριστικής σεζόν.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία ryanair μισθολογικό Απεργίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ