Πρώτη «κούπα» για Μπαρτσελόνα, 2-1 τη Σεβίλλη στο Super Cup Ισπανίας - iefimerida.gr

Πρώτη «κούπα» για Μπαρτσελόνα, 2-1 τη Σεβίλλη στο Super Cup Ισπανίας

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup μπήκε στη νέα σεζόν η Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε με 2-1 την κυπελλούχο Σεβίλη, στον αγώνα που διεξήχθη στο Μαρόκο. Οι Σεβιλιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Σαράμπια. Ο Πικέ στο 42' ισοφάρισε και ο Ντεμπελέ στο 78' πέτυχε το γκολ της νίκης. Ωστόσο, στο 90' ακριβώς η Σεβίλη κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Μπεν Γεντέρ, αλλά απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν.

Ο Λιονέλ Μέσι με τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό Super Cup στην Ταγγέρη έγινε ο παίκτης που έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ξεπερνώντας τον Αντρές Ινιέστα.

Μέχρι σήμερα, και οι δύο είχαν από 32 επίσημους τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι πλέον έχει 33, ενώ Μπουσκέτς και Πικέ από 28 τίτλους.

Το τρόπαιο που κέρδισε στο Μαρόκο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον διάσημο Αργεντινό, διότι είναι το παρθνεικό του ως πρώτος αρχηγός της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Μέσι Σεβίλλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ