Ισίδωρος Κούβελος για την Βούλα Παπαχρήστου: Μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο για ένα λάθος του παρελθόντος

Η Βούλα Παπαχρήστου είχε παρασυρθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο, έχει μετανιώσει και είναι αθλήτρια μοντέλο, σχολίασε στο fecebook ο Ισιδωρος Κούβελος, πρώην Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην αθλήτρια.

Ηταν άλλωστε και εκείνος που την έδιωξε από την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Ολα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου στην οποία σημειώνει οτι ο φασίστας είναι φασιστας και κανένα μετάλλιο δεν τον ξεπλένει. Προσθέτοντας οτι δεν θα έπρεπε οι πολιτικοί αρχηγοί να της δώσουν συγχαρητήρια για την επιτυχία της στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Βερολίνου. Εγραψε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος:
Ο φασιστας ειναι φασιστας και κανενα μεταλλιο δεν τον ξεπλενει..οποτε οχι μονο δεν επρεπε να υπαρξουν συγχαρητηρια απο την Πολιτεια και τους πολιτικους αρχηγους αλλα ειναι και ντροπη στην περιπτωση τους. ΥΓ: Θυμαμαι τις πιεσεις που ειχαμε ασκησει στους Ολυμπιακους Αγωνες του 2012 για να αποβληθει η εν λογω απο την ελληνικη αποστολη αλλα και τι χαρα πηραμε οταν το "αιτημα" εγινε δεκτο απο τον επικεφαλης της αποστολης!!!Παρεμπιπτοντως, ποια κυβερνηση ηταν τοτε?

Θυμίζουμε οτι η Βούλα Παπαχρήστου είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, μετά από ανάρτησή της με ρατσιστικό χαρακτήρα στα social media: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!

Στην ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου απάντησε ο Ισίδωρος Κούβελος: Ανδρέα εγώ την είχα αποβάλει τότε από την αποστολή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012. Η πραγματικότητα είναι ότι είχε παρασυρθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο χωρίς η ίδια να έχει τέτοιες απόψεις . Μετάνοιωσε για αυτό έκτοτε έχει αλλάξει και είναι μια αθλητρια μοντελλο αλλα και μητέρα με ήθος και άριστη συμπεριφορά . Μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο οριστικά και αμετάκλητα για κάποιο λάθος που έκανε στο παρελθόν και για το οποίο μετάνοιωσε και έκανε στροφή ώστε σήμερα να θεωρείται υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου . Νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να τα πω ώστε να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια . Η Βουλα ξαναγεννήθηκε και για αυτό έφτασε στην κορυφή διαφορετικά θα είχε μείνει στο επίπεδο εκείνων που της έγραψαν το χυδαίο κείμενο και το σήκωσαν στην σελίδα χωρίς η ίδια να έχει αντίληψη και άποψη για το θέμα !!

Και λίγο μετά πρόσθεσε σε όσους σχολίαζαν οτι δεν έχει αποκηρύξει τις απόψεις της; Είχε ζητήσει συγγνώμη άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν ήταν δικές της απόψεις . Κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι την χρησιμοποίησαν εκμεταλευόμενοι μια πρόσκαιρη κατάσταση που η ίδια αποκήρυξε μόλις κατάλαβε που την οδηγούσαν . Ας μην καταδικάζουμε λοιπόν έτσι έναν νέο άνθρωπο για κάποιο λάθος του παρελθόντος . Όλοι δικαιούνται μιας δεύτερης ευκαιρίας.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου:

Η απάντηση του Ισίδωρου Κούβελου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ