Topless στη Σαντορίνη η Μαντώ Γαστεράτου [εικόνες]

Στη Σαντορίνη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, προκειμένου να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια, φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξόρμησή της αυτή, ποστάροντας φωτογραφίες, ενώ σε μία από αυτές εικονίζεται topless με την πλάτη γυρισμένη στο φακό και γράφοντας στη λεζάντα: «Σου άνοιξα μια πόρτα που κανείς δεν μπορεί να σου κλείσει».

I have opened a door for you that no one man can close... ------------------------ #santorinigreece #visitgreece #greece #mysummer #sandorini #traveler #travel #MADARA #madarachannel

A post shared by Μαντω Γαστερατου (@madogasteratou) on Aug 12, 2018 at 4:53am PDT

Η Μαντώ Γαστεράτου ανάρτησε κι άλλες φωτογραφίες, τόσο με ένα γαϊδουράκι, όσο και την ώρα που απολαμβάνει ένα μπάνιο στη ντουζιέρα του δωματίου της με ένα μικροσκοπικό λευκό τοπ και μοναδική θέα του κυκλαδίτικου νησιού.

Όλα υπέροχα και πανέμορφα στην αγαπημένη Σαντορίνη! Η καρδια μου βεβαια με έπιασε όταν αντίκρισα αυτά τα πλασματάκια στην αρχή και στο τέλος της διαδρομής μου προς το λιμάνι, όσοι έχετε επισκεφτεί το νησί θα γνωρίσετε ότι υπάρχουν δεκάδες γαϊδουράκια και μουλάρια τα οποία ανεβαίνουν πάνω-κάτω όλη μέρα άπειρα σκαλιά κουβαλώντας στην πλάτη τους τουρίστες, μου βγήκε η γλώσσα για να τα κατέβω αλλά τουλάχιστον δεν αισθάνθηκα "γαϊδούρα" που δεν με κουβάλησε το καημένο. --------------------- #greeksummer #greece #mystyle #mysummer #madara #madarachannel

A post shared by Μαντω Γαστερατου (@madogasteratou) on Aug 12, 2018 at 8:05am PDT

A post shared by Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) on Aug 11, 2018 at 10:03am PDT

A post shared by Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) on Aug 11, 2018 at 2:32am PDT

A post shared by Μαντω Γαστερατου (@madogasteratou) on Aug 11, 2018 at 1:04am PDT

A post shared by Μαντω Γαστερατου (@madogasteratou) on Aug 12, 2018 at 10:23am PDT



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ