Βασιλειάδης για Πετρούνια: Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε - iefimerida.gr

Βασιλειάδης για Πετρούνια: Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε

Ο Γιώργος Βασιλειάδης/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τον καλύτερο αθλητή στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής χαρακτηρίζει τον Λευτέρη Πετρούνια ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

O υφυπουργός μέσω twitter εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα πρωταθλητή, για τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο στους κρίκους, που κατέκτησε σήμερα στη Γλασκόβη.

«Ο Λευτέρης μας @Petrounias_E πιστός στο ραντεβού του με την πρώτη θέση σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο καλύτερος αθλητης στην ιστορία του αθλήματος. Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σε ευχαριστούμε!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Λευτέρης μας @Petrounias_E πιστός στο ραντεβού του με την πρώτη θέση σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο καλύτερος αθλητης στην ιστορία του αθλήματος. Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σε ευχαριστούμε!#Glasgow2018

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ