Αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 17 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων στις 18 Μαρτίου για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, λόγω του ότι ένα εκ των δικηγόρος υπεράσπισης δήλωσε κώλυμα και δεν μπόρεσε να παραστεί στη σημερινή δίκη.

Οι νεαροί κατηγορούμενοι για διατάραξη κοινή ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Η δίκη τους είχε διακοπεί στις 21 Μαρτίου προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο αστυνομικοί που τους συνέλαβαν.

Για τα επεισόδια στο στάδιο έχουν κριθεί προφυλακιστέοι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους που βαρύνονται με κακουργήματα, ενώ ο τρίτος, ανήλικος, έχει αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ