Η Μαρία Λόη μαγείρεψε για τον Ομπάμα! - iefimerida.gr

Η Μαρία Λόη μαγείρεψε για τον Ομπάμα!

Μαρία Λόη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γεύση από την ελληνική κουζίνα πήρε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας στην Αμερική, έφαγε από τα χεράκια της Ελληνίδας σεφ, Μαρίας Λόη.

Η Μαρία Λόη ήταν επικεφαλής της δεξίωσης που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ σε περίπου 300 καλεσμένους στον Λευκό Οίκο, και έφτιαξε ελληνικά φαγητά, όπως σπανακόπιτα, μουσακά, χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια, αλλά και γλυκά όπως μπακλαβά.

Μάλιστα η Ελληνίδα μαγείρισσα, η οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις συνεργασίες της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ελένη Μενεγάκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ομπάμα για περίπου δέκα λεπτά. Αναφερόμενη σε αυτό το τετ-α-τετ, η σεφ δήλωσε ότι «ο πρόεδρος ήταν άμεσος, απλός και του άρεσε πολύ η σπανακόπιτα και ο μπακλαβάς. Λατρεύει το μέλι και έχω να σας πω ότι στον κήπο του Λευκού Οίκου υπάρχει και μελίσσι».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Λόη έχει μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί το δικό της εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, απέσπασε το πρώτο βραβείο από το περιοδικό New York Magazine για τα περίφημα ντολμαδάκια της, ενώ το όνομά της βρίσκεται στη λίστα με τους σαράντα κορυφαίους μάγειρες του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ