Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ονειρεύεται μια Ελλάδα με λιγότερες ξανθές - iefimerida.gr

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ονειρεύεται μια Ελλάδα με λιγότερες ξανθές

Βίκυ Χατζηβασιλείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική τηλεόραση είναι όντως γεμάτη ξανθιές παρουσιάστριες με μεγάλο στήθος και κατάλευκη οδοντοστοιχία. Αυτό που προβληματίζει είναι κατά πόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι το ιδανικό άτομο για να σχολιάζει το συγκεκριμένο φαινόμενο και να ζητά «επιστροφή στα φυσικά χρώματα».

«Έχουμε καταντήσει την Ελλάδα να είναι οι περισσότερες ξανθές. Ενώ είμαστε ένας καθαρά μεσογειακός λαός, έχουμε περισσότερες ξανθές από ότι στη Γερμανία. Μήπως είδαν πολλές ξανθές και μπήκαν; Άντε βρε κορίτσια γυρίστε στα φυσικά σας χρώματα», ήταν το σχόλιο της Βορειολλαδίτισσας παρουσιάστριας σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Glam σχετικά με το φαινόμενο του μποτιλιαρίσματος της τηλεόρασης με μπουστάτες ξανθές με λευκά δόντια.

Όλα αυτά με χαλαρή και μη συγκρουσιακή διάθεση, όπως το συνηθίζει. Κάτι που φαίνεται και από την συνέχεια της δήλωσης «Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε μια κοπέλα γιατί θέλησε να βάψει ξανθά τα μαλλιά της. Είναι θέμα επιλογής».

Ενώ, επίσης όπως το συνηθίζει, υπάρχει πάντα και μια αναφορά σε εκείνη. Τόσο ως ένδειξη αυτογνωσίας, όσο και ως τρόπος να αποφύγει να της καταλογίσουν υπεροψία «Μπορεί και αυτές να έχουν ξεκινήσει από την επαρχία και απλώς να πέτυχε η βαφή.Πάντως κι εγώ από την επαρχία ξεκίνησα».

Γιατί ο σωστός επαγγελματίας φαίνεται και από το πόσο αποτελεσματικά καλύπτει τα -εξαιρετικά γυμνασμένα, στην συγκεκριμένη περίπτωση- νώτα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ