Xάιντι Κλουμ: Απαστράπτουσα με διαφάνεια και τον 28χρονο σύντροφό της σε δημόσια εμφάνιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Xάιντι Κλουμ: Απαστράπτουσα με διαφάνεια και τον 28χρονο σύντροφό της σε δημόσια εμφάνιση [εικόνες]

Η Χάιντι Κλουμ/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες, ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν άργησε να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις λίγο μετά την δημοσίευσή του.

H Xάιντι Κλουμ κολυμπούσε με τον σύντροφό της, κιθαρίστα των Τοkio Hotel, Tom Kaulitz, σε μια θαλάσσια σπηλιά (την Grotta Azzurra -«Γαλάζιο Σπήλαιο») στις βόρειες ακτές του Κάπρι.

Το κολύμπι εκεί απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας και η επίσκεψη στο εσωτερικό της μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μια μικρή βάρκα με κουπιά.

Το μοντέλο έδειχνε να απολαμβάνει τις ρομαντικές στιγμές και δεν φανταζόταν τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν. Λίγες ημέρες μετά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Χάιντι Κλουμ με τον σύντροφό της σε gala της Unisef στο Porto Cervo, στη Σαρδηνία.

Η ενδυματολογική επιλογή της ανέδειξε το υπέροχο σώμα της: η μαύρη μάξι τουαλέτα της με διαφάνεια έκλεψε όλα τα βλέμματα. H Χάιντι Κλουμ πόζαρε χαμογελώντας με τον σύντροφό της και όλα τα φλας... σαν κύμα έπεσαν πάνω τους.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Χάιντι Κλουμ με τον 28χρονο σύντροφό της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ