Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Στάθης του «Ράδιο Αρβύλα» - iefimerida.gr

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Στάθης του «Ράδιο Αρβύλα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο «Mr. Κρύα Ανέκδοτα» του Ράδιο Αρβύλα, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Makedonia TV «Κορίτσια Για Σπίτι», ο Στάθης είπε: «Σκοπεύω να παντρευτώ. Η λεγάμενη δεν ξέρω αν σκοπεύει, δεν την ρώτησα, για να σου πω την αλήθεια. Είναι στο στάδιο του ψησίματος, ας μείνουμε εκεί. Θέλω και να παντρευτώ και θέλω να κάνω και οικογένεια γιατί παραάργησα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κρίση που περνούν τα μίντια στη χώρα μας, επισημαίνοντας ότι νιώθει τυχερός που εργάζεται όχι μόνο στο «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και αλλού: «Αυτό το διάστημα που πολλοί άνθρωποι του δικού μας επαγγέλματος μένουν χωρίς επάγγελμα, είναι ωραίο να σου ζητούν να κάνεις πράγματα. Γιατί είναι πολλοί φίλοι που δουλεύουν στα Μέσα και έχουν χάσει τη δουλειά τους. Από την άλλη, καταλαβαίνω πως τα ΜΜΕ υπήρξαν και λίγο "φούσκα" και ξεφούσκωσε. Δεν είναι και κακό αυτό. Δεδομένου ότι σε μια Θεσσαλονίκη, του ενός εκατομμυρίου κατοίκων, είχαμε 80 με 90 ραδιοφωνικούς σταθμούς, το ότι κάποιοι θα πάψουν να υπάρχουν δεν είναι υποχρεωτικά κακό. Το κακό είναι πως άνθρωποι επένδυσαν τον εαυτό τους σε αυτήν την δουλειά και έκαναν οικογένεια, πήραν δάνεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ