Σπάνια εμφάνιση για την Κορίνα Τσοπέη στα 74 της χρόνια -Στη Μύκονο με την αδελφή και την ανιψιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνια εμφάνιση για την Κορίνα Τσοπέη στα 74 της χρόνια -Στη Μύκονο με την αδελφή και την ανιψιά της [εικόνες]

H Κορίνα Τσοπέη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνεντεύξεις της είναι σπάνιες. Το ίδιο και οι δημόσιες εμφανίσεις της. Μια γυναίκα που προέβαλε την ελληνική ομορφιά στα πέρατα του κόσμου.

Ήταν 20 Ιουνίου του 1964 όταν η Κορίνα Τσοπέη στέφθηκε «Σταρ Ελλάς» από την Δέσποινα Οργέτα. Την ίδια χρονιά στέφθηκε «Μις Υφήλιος» στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Για πρώτη φορά, μια Ελληνίδα κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο και το όνομά της κάνει τον γύρο του κόσμου. Τα διεθνή μέσα μιλούν για την Ελληνίδα καλλονή που με την δυνατή της προσωπικότητα γοητεύει. Η Κορίνα Τσοπέη θα επιστρέψει στο διαγωνισμό πολλές φορές με την ιδιότητα του μέλους της κριτικής επιτροπής.Έπειτα, η ίδια δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην κινηματογραφική «αρένα», στο Χόλιγουντ.

Εδώ και πολλά χρόνια, ζει στην Αμερική αποφεύγοντας τη δημοσιότητα και μέσα από τις επιλεκτικές συνεντεύξεις μαθαίνουμε πράγματα για την ίδια και τον τρόπο ζωής της.

Είναι πρόεδρος οργάνωσης για την καταπολέμηση της παιδικής λευχαιμίας και αφοσιώνει το χρόνο της σε δραστηριότητες με ουσία.

O φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα σοκάκια της Μυκόνου με την αδελφή της, Μπετίνα και την ανιψιά της.

Στα 74 της χρόνια, (σσ γεννημένη στις 21 Ιουνίου του 1944) με την γενναιοδωρία μιας πραγματικής σταρ, όχι μόνο δεν απέφυγε τον φακό αλλά του χάρισε το χαμόγελό της.

Δείτε την Κορίνα Τσοπέη σε μια σπάνια εμφάνισή της στα 74 της χρόνια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορίνα Τσοπέη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ