Οι ιερόδουλες ήταν τα «εξαρτήματα» του Στρος Καν για τα όργια

Η πρώτη ακρόαση για την αγωγή που ασκήθηκε από την καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό κατά του Ντομινίκ Στρος-Καν άρχισε χθες σε δικαστήριο του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.
Ούτε η Ντιαλό που κατηγορεί τον DSK για σεξουαλική επίθεση, ούτε ο Στρος-Καν, ο οποίος αρνείται ότι την διέπραξε, ήταν παρόντες στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου οι δικηγόροι του πρώην ισχυρού του ΔΝΤ υποστήριξαν οτι δεν μπορεί να διωχθεί στα αστικά δικαστήρια, επειδή κατά την αποψή τους απολάμβανε απόλυτης ασυλίας, ως επικεφαλής του ΔΝΤ, όταν είχε τη σύντομη ερωτική σχέση με την κ. Ντιαλό τον Μάιο.

Ο δικηγόρος του Στρος Καν μάλιστα, Άμιτ Μέχτα ζήτησε από τον δικαστή να θέσει την αγωγή στο αρχείο, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του προστατευόταν από ασυλία κατά τη χρονική στιγμή του συμβάντος.

«Η αγωγή πρέπει να τεθεί στο αρχείο», δήλωσε ο κ. Μέχτα κατά την έναρξη της πρώτης ακρόασης της αστικής διαδικασίας στον δικαστή Ντάγκλας Μακ Κέον.

μπιστευτικό Le Mondeτης Γαλλίας. έγγραφο της αστυνομίας, που προέκυψε κατά τη διαδικασία ανάκρισης του Στρος Καν με την κατηγορία για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας, δημοσιευόταν στην εφημερίδα Την ίδια ώρα, ε

αναφέρει ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ χρησιμοποιούσε ανάρμοστη γλώσσα κατά τη σεξουαλική συνεύρεση με τις ιερόδουλες.Η νομική ομάδατου Στρος Καν,κατηγόρησεστη συνέχειατηνεφημερίδα Le Mondeότι παρέθεσε επιλεκτικά κάποια κομμάτια από το έγγραφοκαι υποστήριξε ότι θα κατατεθείμήνυση, καθώς έχουν παραβιαστεί τα διακιώματα του πελάτη της.Ο κ.Στρος-Κανπαραδέχθηκε ότιπαρακολούθησεμια σειρά απόόργιασε διάφορες πόλεις,αλλάεπιμένει ότιδεν είχε καμίαιδέαότι πολλές από τιςγυναίκεςπληρώθηκανγια να κάνουν σεξ μαζί του,λέγονταςστηναστυνομίαότι αυτό ήταν αφελές από μέρους του.Σε sms πάντως που έστειλε σε φίλο του επιχειρηματία, τον ρωτά εάν θέλει να συμμετάσχει σε όργια με «εξαρτήματα», όπως αποκαλούσε τις ιερόδουλες. «».Το δημοσίευμα Θέλεις να έρθεις σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο στη Μαδρίτη μαζί μου (και με ορισμένα εξαρτήματα, στις 4 Ιουλίου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ