Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μπιορν Μποργκ είναι μάλλον το ίδιο άτομο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μπιορν Μποργκ είναι μάλλον το ίδιο άτομο [εικόνες]

Ο Μπιόρν Μποργκ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Φωτογραφίες: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους χωρίζουν περισσότερα από 40 χρόνια. Κι όμως, οι δυο τους φαίνεται να μοιράζονται κάτι σπουδαίο. Μια ενέργεια και αυτό το ακαταμάχητο στιλ όταν πιάνουν τη ρακέτα -και όχι μόνο.

Ο Μπιορν Μποργκ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μοιάζουν πολύ. Στο ύφος, στον τρόπο που παίζουν, φυσιογνωμικά. Ψηλοί, με καλοσχηματισμένα σώματα, ξανθά μακριά μαλλιά (σήμα κατατεθέν και των δύο) δίνουν την αίσθηση ότι θα μπορούσαν άνετα να έχουν μια συγγένεια πρώτου βαθμού.

Γεννημένος στις 6 Ιουνίου στη Σουηδία, ο Μπιορν Μποργκ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες τένις που έχει γνωρίσει το άθλημα. Από το 1974 έως και το 1981, κατέκτησε 11 Γκραντ σλαμ τίτλους και, μέχρι την απόσυρσή του το 1983, συνολικά 64 τίτλους. Κρέμασε τα παπούτσια στην ηλικία των 26 ετών. Ο λόγος της αφυπηρέτησης του δεν ήταν σαφής. Πολλοί αναλυτές απέδωσαν την αποχώρηση του σε επαγγελματική εξουθένωση. Ο ίδιος σε μία συνέντευξη του σε σουηδική αθλητική εφημερίδα είχε αναφέρει: «Ένιωσα ότι έχασα την εσωτερική λάμψη .... από τότε ήταν μάταιο να συνεχίσω».

Στην αντίπερα όχθη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Έλληνας που κατάφερε να νικήσει το βράδυ της Πέμπτης τον Τζόκοβιτς, είναι μόλις 20 ετών. Είναι ο μόνος άνδρας Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες....

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες όπου Μπιορν Μποργκ και Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ολόιδιοι, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ