«Αλλαξε αμέσως θρήσκευμα» - Διαδικτυακό bullying σε μουσουλμάνα ηθοποιό, που «τόλμησε» να ποζάρει με μπικίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

«Αλλαξε αμέσως θρήσκευμα» - Διαδικτυακό bullying σε μουσουλμάνα ηθοποιό, που «τόλμησε» να ποζάρει με μπικίνι [εικόνες]

Η Ινδή ηθοποιός και μοντέλο Σάρα Καν (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριες φραστικές επιθέσεις στο Διαδίκτυο δέχεται τις τελευταίες ώρες μια μουσουλμάνα ηθοποιός και μοντέλο από την Ινδία, επειδή «τόλμησε» να αναρτήσει φωτογραφίες της με μπικίνι στο λογαριασμό της στο Instagram!

Η εξαιρετικά δημοφιλής στην πατρίδα της Σάρα Καν ανέβασε τις φωτογραφίες ενώ έκανε διακοπές στη Γκόα και το Ντουμπάι, και σε μια λεζάντα έγραψε: «Όσοι μισούν είναι συγχυσμένοι θαυμαστές».

Haters are confused admirers?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️ ???❤️ ? @immacoolgirll ❤️ #dxbdiaries?? #poolside

A post shared by sara khan (@ssarakhan) on Aug 8, 2018 at 9:21am PDT

Αλλά οι πόζες της με μπικίνι κρίθηκαν λίαν προκλητικές από κάποιους συντηρητικούς ομοθρήσκους της που της είπαν ότι «δεν είναι λευκό κορίτσι» για να ποζάρει κατ’ αυτόν τον τρόπο, ούτε γνήσια μουσουλμάνα. Και την παρότρυναν «να αλλάξει αμέσως θρήσκευμα» για να μην προσβάλλει το Ισλάμ!

? ? ? Feeeeeel❤️❤️❤️❤️❤️ Goaaaaaaaaaa #day1❤️ Oh yes picture credit @yammkhan ❤️❤️❤️????

A post shared by sara khan (@ssarakhan) on Jun 26, 2018 at 2:22pm PDT

«Νομίζω ότι ξεχνάς πως είσαι μουσουλμάνα... Άλλαξε θρήσκευμα γιατί στο Ισλάμ απαγορεύεται τέτοια αμφίεση», έγραψε κάποιος στην ενότητα σχολίων κάτω από την επίμαχη φωτογραφία.

«Αλλαξε αμέσως θρήσκευμα» - Διαδικτυακό bullying σε μουσουλμάνα ηθοποιό, που «τόλμησε» να ποζάρει με μπικίνι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Είσαι μουσουλμάνα, να φοβάσαι τον Αλλάχ. Μπορεί να πουλά και το κορμί της, αφού ποζάρει σ’ αυτές τις αηδιαστικές φωτογραφίες», σχολίασε ένας άλλος.

Mood ?‍♀️ Ok time to get over this Goa trip Vacay done ✅ right #sarakhan #ssarakhan #sarahsolics #mood #happy #tripover

A post shared by sara khan (@ssarakhan) on Jun 30, 2018 at 2:04am PDT

Κι ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Άλλαξε θρησκεία και μετά κάνε ό,τι θέλεις. Ντροπή σου, Σάρα, ήσουν η έμπνευσή μου, αλλά τώρα σε μισώ. Ο Αλλάχ να σε τιμωρήσει γι’ αυτό ».

«Αλλαξε αμέσως θρήσκευμα» - Διαδικτυακό bullying σε μουσουλμάνα ηθοποιό, που «τόλμησε» να ποζάρει με μπικίνι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
«Αλλαξε αμέσως θρήσκευμα» - Διαδικτυακό bullying σε μουσουλμάνα ηθοποιό, που «τόλμησε» να ποζάρει με μπικίνι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η 29χρονη σταρ δεν έχει ακόμη απαντήσει στα σχόλια αυτά, αλλά στο παρελθόν έχει απαντήσει σε επικριτές της για τις σέξι φωτογραφίες της: «Σέβομαι τον καθένα από σας. Σέβομαι τις σκέψεις σας και τα συναισθήματάσας. Αλλά, παιδιά, πρέπει κι εσείς να με σέβεστε. Δεν κάνω σκόπιμα κάτι κακό».

«Αλλαξε αμέσως θρήσκευμα» - Διαδικτυακό bullying σε μουσουλμάνα ηθοποιό, που «τόλμησε» να ποζάρει με μπικίνι [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Η Καν έχει μετάσχει στο παρελθόν στην ινδική εκδοχή του Big Brother και στη διάρκεια της εκπομπής παντρεύτηκε έναν άλλο ηθοποιό-συμπαίκτη της, για να χωρίσει δύο μήνες αργότερα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία ΣΑΡΑ ΚΑΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ