Στο φως της δημοσιότητας παλιά διαφήμιση των Ηνωμένων Εθνών με την Μέγκαν Μαρκλ -Ποιο το μήνυμά της [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο φως της δημοσιότητας παλιά διαφήμιση των Ηνωμένων Εθνών με την Μέγκαν Μαρκλ -Ποιο το μήνυμά της [βίντεο]

Η Μέγκαν Μαρκλ /Φωτογραφία: AP/Yui Mok
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παλιά διαφήμιση των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες του 2015 ήρθε στην επιφάνεια καθώς σε αυτή εμφανίζεται η Μέγκαν Μαρκλ.

Αποκαλύπτεται ένα άλλο κομμάτι της νέας Δούκισσας του Σάσεξ όσον αφορά στη δουλειά της ως συνήγορος των δικαιωμάτων των γυναικών. Η διαφήμιση περιλαμβάνει μικρές σκηνές από τη ζωή διαφορετικών, δυνατών και σκληρά εργαζόμενων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Στο τελευταίο κομμάτι βλέπουμε τη Μέγκαν να γράφει βιαστικά κάποιες σημειώσεις και στη συνέχεια να ανεβαίνει σε ένα βήμα για να μιλήσει. «Βλέπουμε πιθανούς ηγέτες παντού. Ήρθε η ώρα περισσότερες γυναίκες να δουν σε αυτούς τους εαυτούς τους.

Πρότεινε μια γυναίκα από τη ζωή σου #iNominateHer», ήταν το μήνυμα του σποτ, που ήταν μέρος μιας καμπάνιας μέσω των social media που έκανε το UN Women πριν τρία χρόνια.

Δείτε το βίντεο με την παλιά διαφήμιση των Ηνωμένων Εθνών με πρωταγωνίστρια τη Μέγκαν Μαρκλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ