Σε επιφυλακή η Χαλκιδική, απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές -Εξαιτίας του κινδύνου για πυρκαγιά - iefimerida.gr

Σε επιφυλακή η Χαλκιδική, απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές -Εξαιτίας του κινδύνου για πυρκαγιά

Σε επιφυλακή η Χαλκιδική εξαιτίας του κινδύνου για πυρκαγιά (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιφυλακή τέθηκαν όλες οι δυνάμεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των δήμων Χαλκιδικής, της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού και των εθελοντικών ομάδων, εξαιτίας του υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά στη Χαλκιδική.

Επειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Πολύγυρο, αποφασίστηκαν περιπολίες, αλλά και απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές.

Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από τις 7 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι την ίδια ώρα του Σαββάτου και αφορά τις εξής περιοχές:

-Για την Κασσανδρεία η περιοχή Μεσονήσι, η περιοχή του Γλαρόκαβου και η κορυφογραμμή από το Κασσανδρινό μέχρι τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής.

-Για τη Σιθωνία η κορυφογραμμή από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι τη Συκιά.

-Για το τρίτο πόδι οι δασικές περιοχές της Ουρανούπολης και της Κομίτσας.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ