Νέα αντισημιτική επίθεση εναντίον μαθητή στη Γαλλία - iefimerida.gr

Νέα αντισημιτική επίθεση εναντίον μαθητή στη Γαλλία

ρατσιστική βία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η ρατσιστική βία στην Γαλλία, με την κοινωνία αυτήν την φορά να συγκλονίζεται από ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας. Μερικοί μαθητές έστησαν καρτέρι και ξυλοκόπησαν άγρια ένα αγόρι εβραϊκής καταγωγής.

Στον απόηχο του μακελειού της Τουλούζης, η νέα αυτή επίθεση έρχεται να «ταρακουνήσει» ξανά τους Γάλλους. Μία ομάδα εφήβων, επιτέθηκε σε 12χρονο αγόρι γρονθοκοπώντας το στο πίσω μέρος του κεφαλιού και αλλού και αποκαλώντας το «βρομιάρη Εβραίο».

Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά σε εβραϊκό σχολείο στο νοτιοανατολικό Παρίσι. Οι έφηβοι έστησαν ενέδρα στο αγόρι σε απομονωμένο σημείο όπου οι φύλακες του σχολείου δεν είχαν πρόσβαση. Το παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού του σχολείου Κάτια Νορμάλ είπε ότι οι δράστες ήταν δύο αγόρια, περίπου δύο χρόνια μεγαλύτερα από το θύμα, που αυτόπτες μάρτυρες τα άκουσαν να φωνάζουν αντισημιτικά συνθήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ