Με άνεση στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας - iefimerida.gr

Με άνεση στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακός για ακόμη μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στην Γλασκόβη.

Ο 27χρονος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, αλλά και τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλητής Ευρώπης, συγκέντρωσε 15,133 βαθμούς στον προκριματικό του αγωνίσματος, που είναι και η καλύτερη μέχρι στιγμής βαθμολογία (ο προκριματικός γύρος βρίσκεται σε εξέλιξη).

Έτσι, θεωρείται σίγουρη η πρόκρισή του στον κυριακάτικο τελικό του οργάνου, όπου θα διεκδικήσει το 4ο χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση, μετά από αυτά του 2015 στο Μονπελιέ, 2016 στην Βέρνη και 2017 στο Κλουζ.

Ο Πετρούνιας μετείχε ακόμη και στις ασκήσεις εδάφους, προκειμένου να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στο ομαδικό. Εκεί πήρε 13,333 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πετρούνιας ευρωπαϊκό τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ